Kaartverkoop Tot hier en verder – 25 jaar Het Volksoperahuis

Kaartverkoop Tot hier en Verder – 25 jaar Het Volksoperahuis

Welkom op de pagina kaartverkoop voor de twee jubileumweken van Het Volksoperahuis.
Heeft u na het zorgvuldig lezen van de instructies hieronder (scroll ook even helemaal naar beneden) nog een vraag? Mail of bel ons dan gerust via lieske@viarudolphi.nl of 020-6277555. Voor specifieke vragen over het kaartverkoopsysteem, kunt u contact opnemen met het Ticketscript, het bedrijf dat de kaartverkoop ondersteunt. U vindt deze contactgegevens door tijdens het verkoopproces op de button ‘Helpdesk’ te drukken.

Prijzen en combitickets
Kaarten kosten € 16,50 per stuk per avond. Als u besluit om voor € 25,- per persoon HUISvriend te worden van Het Volksoperahuis, kunt u gratis beide jubileumvoorstellingen (week 1 Greatest Hits en week 2 De Dood en de Zee) bezoeken. In dit geval koopt u online twee losse kaarten voor de combiticketprijs van € 12,50. (Zie de praktische toelichting bij punt 4 hieronder.) Hiermee heeft u gelijk uw Vriendenbijdrage voor het eerste jaar aan ons gedoneerd. Hierna hoeft u uw Vriendschap alleen nog maar officieel te bezegelen. Dit kunt u doen door bij uw bezoek aan de eerste voorstelling aan de balie van Theaterstudio 5 een HUISvrienden-formulier te ondertekenen. Hiermee geeft u tot wederopzegging een machtiging af voor een jaarlijkse bijdrage van (minimaal) € 25,- per jaar. De HUISvriendschap geldt per persoon, u heeft dus per HUISvriend recht op 1 kaart voor de eerste jubileumweek en 1 kaart voor de tweede jubileumweek.

Mocht u besluiten om voor minimaal 5 jaar HUISvriend te blijven, dan heeft dit bepaalde fiscale voordelen. Deze voordelen zijn onafhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Meer hierover kunt u hier lezen. Om deze voordelen te verkrijgen, ligt bij de balie van Theaterstudio 5 ook het benodigde formulier van de Belastingdienst klaar. Lees hier meer over HUISvrienden.

N.B. er worden geen servicekosten of andere bijkomende kosten gerekend bovenop de kaartprijs.

 


Instructies kaartverkoop

  1. Selecteer een evenement door er op te klikken. Kies voor Week 1: Greatest Hits of Week 2: De Dood en de Zee
  2. Selecteer een datum
  3. Selecteer bij het tickettype van uw keuze het gewenste aantal kaarten en druk op ‘bestel’. Er zijn twee tickettypes: regulier of combiticket HUISvriend (alleen geldig als u HUISvriend van Het Volksoperahuis wordt).
  4. Als u tickets voor beide evenementen wilt kopen, klik dan in de bovenste rechthoek, links naast de knop helpdesk, op de link ‘ander evenement?’. Hierbij kunt u ook uw ticket voor de andere jubileumweek bestellen.
  5. Is uw bestelling compleet? Druk dan op ‘verder’, vul uw gegevens in en ga door naar het kiezen van de betalingsmethode. U kunt vervolgens afrekenen.
  6. Print uw e-ticket dat u ontvangt op uw computer of mobiele telefoon.
Posted by