Nieuwe makers

Het Volksoperahuis werkt samen met verschillende nieuwe makers, die bij ons de mogelijkheid krijgen hun eigen voorstellingen te ontwikkelen.

Sara van Nes is een theatermaker uit Amsterdam, waar ze zich graag inspireren door muziek en beeldende kunst. Ze studeerde docent & regie bij de Toneelacademie Maastricht. Ze maakt totaaltheater waar ze haar kwaliteiten als fysieke speler en haar liefde voor technologie combineert en daar vervolgens haar ‘Saar-super-sausje’ overheen giet. Bij Het Volksoperahuis speelt ze in onze theatersoap Chicken Haalhaal, maakt ze samen met Eva Skeete Mc Leed de tiny deskconcerten Tussen de Bogensessies, en is ze actief als regie-assistent.

Sara van Nes

Eva Skeete Mc Leed is een singer/songwriter uit Amsterdam met een unieke stijl van verhalen vertalen door middel van haar muziek. Eva is sterk beïnvloed door reggae, soul, funk en Jazz muziek. Sinds het eerste solo optreden van Eva waar ze haar eigen muziek ten gehore bracht in het Bijlmerparktheater is ze verliefd geworden op het delen van grappige, sfeervolle en gevoelige verhalen op een muzikale manier. Sindsdien brengt ze graag met behulp van een loopingstation of akoestische gitaar haar eigen muziek en verhalen ten gehore. Bij het Volksoperahuis speelt Eva mee in Een blauwe maandag in MidWest, in INDO, en maakt ze samen met Sara van Nes de tiny deskconcerten Tussen de Bogensessies.

Eva Skeete Mc Leed

Aldaïr Pieters is een theatermaker en muzikant die zowel in Nederland als op Curaçao actief is. Hij studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor Kunsten, acteert en maakte Papiamentse raps. Bij Het Volksoperahuis speelt hij één van de hoofdrollen in onze theatersoap Chicken Haalhaal en werkt hij aan een theatersoap voor Curaçao. Daarnaast gaat hij onze voorstelling Tambú in een nieuw jasje gieten.

Aldaïr Pieters

Volksoperahuis nieuwsbrief

Niks missen van het Volksoperahuis? Meld je aan!

Gelukt!