Nachtschade

Fucked up adventures in a druggy world

Op 27 juni presenteert Sara van Nes de eerste van 3 korte clubvoorstellingen die zij binnen haar Nieuwe Makerstraject onder de vleugels van het Volksoperahuis maakt. Zij gaat daarin op zoek naar verschillende manieren om theater naar de club te brengen, met dans, live muziek en teksttheater. Deze trilogie, met de titel Nachtschade, belicht verschillende verhalen van en over de moderne junk.

Nachtschade I – eenmalig te zien en mee te maken in Skatecafé in Amsterdam-Noord – bestaat uit korte scènes over het (club)leven van jonge mensen. Sara schrijft en regisseert en laat zich daarbij inspireren door interviews en nachtelijke gesprekken met vrienden. Ze creëert op deze bijzondere locatie een avond met satirische acts, filmachtige scènes en live muziek.

Deze voorstelling is een productie van Het Volksoperahuis in samenwerking met Skatecafé Karin & Yvonne en komt tot stand met steun van het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

De voorstelling begint om 21.00 uur maar vanaf 17.00 uur zijn de deuren geopend voor een pizza. Na afloop mondt de voorstelling uit in een clubavond met DJ.

 

 

Eerder te zien op:

  • 27/06/24 21.00 Skatecafé Gedempt Hamerkanaal 42, Amsterdam

Concept en tekst: Sara van Nes

Performers: Steven Hooi, Annica Muller en Tijn Hoekzema e.a.

Coaches: Don Duyns, Sarada Sarita, Kees Scholten

Producent: Sophie Claassen

Muziek: Giorgi Kuiper

Foto's: Daniël Nicoletti

Volksoperahuis nieuwsbrief

Niks missen van het Volksoperahuis? Meld je aan!

Gelukt!