Tussen de Bogensessies

TUSSEN DE BOGENSESSIES
Een intieme bijeenkomst van muzikanten en verhalenvertellers

Gehost door Eva Skeete McLeed en Sara van Nes

Iedere sessie gaan Eva en Saar aan de slag met een onderwerp dat vandaag de dag leeft. Ze halen hun inspiratie uit gesprekken van de straat. Welke verhalen zijn er te vinden die je normaal niet hoort of geen aandacht krijgen? Wat leeft er onder de mensen, wat wordt er verteld, welke thema’s spelen vandaag de dag een rol in het leven van jonge mensen? Dit alles op een wel heel bijzondere locatie: het kantoor van het Volksoperahuis! Zo wordt het een echt Tiny Deskconcert.

Aan de hand van gesprekken op straat kiezen Eva en Saar voor elke sessie een thema uit. Artiesten die affiniteit hebben met het gekozen onderwerp voegen zich bij hen, met als uitkomst een jamsessie van muziek en inspirerende verhalen. Een heerlijk stamppotje van makers, dichters, muzikanten en vertellers. Iedereen is welkom en mag meedoen, zolang je maar iets met ons deelt.

Eva Skeete Mc Leed is een singer/songwriter uit Amsterdam met een unieke stijl van verhalen vertalen door middel van haar muziek. Eva is sterk beïnvloed door reggae, soul, funk en Jazz muziek. Sinds het eerste solo optreden van Eva waar ze haar eigen muziek ten gehore bracht in het Bijlmerparktheater is ze verliefd geworden op het delen van grappige, sfeervolle en gevoelige verhalen op een muzikale manier. Sindsdien brengt ze graag met behulp van een loopingstation of akoestische gitaar haar eigen muziek en verhalen ten gehore.

Sara van Nes is een theatermaker uit Amsterdam, waar ze zich graag inspireren door muziek en beeldende kunst. Ze studeerde docent & regie bij de Toneelacademie Maastricht. Ze maakt totaaltheater waar ze haar kwaliteiten als fysieke speler en haar liefde voor technologie combineert en daar vervolgens haar ‘Saar-super-sausje’ overheen giet.

  • do 29 jun 20.00 Kantoor Volksoperahuis Tussen de Bogen 87, Amsterdam tickets

Eerder te zien op:

  • 20/04/23 20.00 Kantoor Volksoperahuis Tussen de Bogen 87, Amsterdam

Maker en host: Sara van Nes

Maker en host: Eva Skeete McLeed

Volksoperahuis nieuwsbrief

Niks missen van het Volksoperahuis? Meld je aan!

Gelukt!